Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: ceza ve doa röpörtajı Çarş. Tem. 02, 2008 5:29 pm | |
| MTV de doa&ceza miziğin doası şarkısının klibini gördüm.ardından ceza&doa ile röportaj yapıldı.doa r&b müziği çıkaran kişi olduğu iddiası da ortaya çıkınca türkiyenin ilk ve tek r&b müzik kız grubu hepsiden konu açıldı.doa ''onlar gerçekten çok başarılılar ama nedense r&b müzik hep onlardan soruluyormuş gibi bişeyler oluyor laflar atılıyor ortaya aslında böyle yapılmaması gerekiyor bundan böyle herkes hepsi dinleyecek diye bişey yok yani haksız değilmiyim hepsi her zaman önplanda tutuluyor''gibi laflar etti ardından bir dk fln geçti hepsi ile röportaj çıktı onlara doa&ceza düetini sordular muhabir:sizce rap müzik ve r&b müzik aynı anda bir başarıya ulaşabilmişlermi? eren:gerçekten biz onları çok başarılı bulduk ama doa nın dediklerine pekte çok güzel demiş diyemeyiz tüm müzik camiasında rock,rap,r&b,pop kardeştir diyebiliriz cemre:biz bu konuda fazla yorum yapmak istemiyoruz başkalarınında bu konuyu kurcalamamalarını rica ediyoruz!! şok oldum ama görünce yhaa...
(Alıntıdır.) | |
|
-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: ceza ve doa röpörtajı Çarş. Tem. 02, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ceza ve doa röpörtajı Çarş. Tem. 02, 2008 5:40 pm | |
| evet hiç sevmiom iiki bi ceza ile düet yaptı | |
|
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: ceza ve doa röpörtajı Çarş. Tem. 02, 2008 6:07 pm | |
| ama şarkıları çok gsl nese shbet yok | |
|
city ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : (BurSa) Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Ikizler ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : (=Rihanna=) rep : Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: ceza ve doa röpörtajı C.tesi Tem. 05, 2008 2:23 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: ceza ve doa röpörtajı C.tesi Tem. 05, 2008 7:50 pm | |
| | |
|