En Seker Hepsi Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Seker Hepsi Sitesi

SiZe GöR FoRuM BiZe GöRe AiLe

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

salsa dergisi

4 posters
YazarMesaj
Gülçin-Ji Ecem
♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Gülçin-Ji Ecem

Hangi Hepsi Kızı? : salsa dergisi 97032498jp01rs0
♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : salsa dergisi 1918ao21mu2
♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi
♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S Smile
rep :
salsa dergisi Left_bar_bleue0 / 1000 / 100salsa dergisi Right_bar_bleue

salsa dergisi Empty
MesajKonu: salsa dergisi   salsa dergisi Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 5:25 pm

Biraz kendinizden bahseder misiniz?

YASEMİN:1986'da İstanbul'da gözlerimi açmışım.Arabalara bayılıyorum.Başak burcuyum.Fenerbahçeliyim.Karanlıktan çok korkarım.Hiç aldatmadım ama bir kere aldatıldım.İlaç hastasıyım, en ufak bir aksırmada hemen ilaç içiyorum.

CEMRE:23 yaşındayım.Kova burcuyum.Beşiktaş'ı tutuyorum.'acayip' lafını çok kullanıyorum.En sevdiğim renk mavi.Kavurma tavuklu burger ve enginar yemeğini seviyorum.Mariah Carey ve Nil Karaibrahimgil'i dinliyorum.Gezmeye ve korku filmi izlemeye bayılırım.Çok da iyi taklit yaparım

EREN:1984 doğumluyum 'jetgiller','taş deri','ninjalar' çizgi filimlerini çok seviyorum.Amerikalı aktör Johnny Deep ' le tanışmak istiyorum.Chat gibi sanal muhabbetlerden hoşlanmıyorum.En sevdiğim yiyecekler püre,zeytinyağlı dolma ve mantı.'bebikom' ile 'canikom' gibi lafları çok kullanırım.Sağ bileğimde bir dövmem var Üzerinde 'be yourself' yazıyor.Anlamı 'kendin ol'.Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil,Madonna,Destiny's Child'i çok seviyorum.Boş zamanlarımda film izlemeye bayılırım.Caz müziği beni rahatlatıyor.Doğa ile iç içe yaşamayı tercih ediyorum.10 yıl içinde Dünya'nın her köşesini didik didik gezmek niyetindeyim.

GÜLÇİN:23 yaşındayım.Gülmeyi çok seviyorum.Her gittiğim yerde bir eşyamı unutuyorum.Biraz sakarımdır zaten.Çantamdan rujumu eksik etmiyorum.Televizyon pek seyretmiyorum.Enginar yemeğini çok seviyorum.Parlak taş küpe hastasıyım.Kitapları yarım bırakmamam gibi bir takıntım var.Kilo almaktan nefret ediyorum.

.Hepsi1 adlı diziye nasıl başladınız??

CEMRE:6 ay boyunca erteledik.Dersler ve çalışma hayatı yüzünden yapamayacağımızı düşündük.Sonra eğlenceli bir iş olacağını düşündük.Bir de farklı karakterler değildi.Şimdi dizi bütün vaktimizi alıyor.

.Çekimler nasıl gidiyor??

YASEMİN:Soğuk havada sokakta olan çekimlerde biraz zorlanıyoruz.Ama çok da eğleniyoruz.

EREN:Öyle havalarda yün fanilalar giyiyoruz.

.Oyunculuğa ısındınız mı?

GÜLÇİN:Gün geçtikçe daha iyi olmaya başladık.Başlarda oyuncu koçumuz vardı.Ondan aldığımız derslerle açığımızı kapatmaya çalıştık.

CEMRE:Usta oyuncu dediğimiz pek çok kişiden olumlu eleştiriler geldi.Onlardan ''bu işi kotardınız'' tarzında güzel telofanlar aldık.

EREN:İlk günle bugünkü halimiz arasında çok fark var.Zaten herkes bunu söylüyor.Bu duruma gelmemizde bir çok insanın rolü oldu.

YASEMİN:Karşımızdakinden rol almayı öğrendik.Ondan rolü aldığımızda, biz de bir şeyler katıp kullanabiliyoruz.Yani kendi yorumlarımızı katıyorus.

.Şu an birlikte olduğunuz birisi var mı?

CEMRE:Hayır şu an için yok.

GÜLÇİN:Hayır şimdilik öyle biri yok hayatımda.

EREN:Evet bir sevgilim var onu çok seviyorum.

YASEMİN:Evet var.
city
ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Ust duzey Adminღ°
ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Ust duzey Adminღ°
city

Hangi Hepsi Kızı? : salsa dergisi Cemrecq3
♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : salsa dergisi 1915hb71jt3
♥.•°Burcum°•.♥ * : Ikizler
♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : (=Rihanna=)
rep :
salsa dergisi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100salsa dergisi Right_bar_bleue

salsa dergisi Empty
MesajKonu: Geri: salsa dergisi   salsa dergisi Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 2:30 am

Saol tesekkürler
https://ensekerhepsisitesi.yetkin-forum.com
-^-LeRy-^-
ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
-^-LeRy-^-

Hangi Hepsi Kızı? : salsa dergisi Erenzb1
♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : salsa dergisi Gswt8
♥.•°Burcum°•.♥ * : yay
♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan
rep :

salsa dergisi Empty
MesajKonu: Geri: salsa dergisi   salsa dergisi Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 7:50 pm

clenn demiş ki:
Saol tesekkürler
http://hepsi.forumg.biz
yoshyci.girl
CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
yoshyci.girl

Hangi Hepsi Kızı? : salsa dergisi Yoshyak2
♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : salsa dergisi 1915hb71jt3
♥.•°Burcum°•.♥ * : Balık
♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : Avril
rep :

salsa dergisi Empty
MesajKonu: Geri: salsa dergisi   salsa dergisi Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 10:39 pm

Saol tatlım.

salsa dergisi
1 sayfadaki 1 sayfası