Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: salsa dergisi Çarş. Tem. 02, 2008 5:25 pm | |
| Biraz kendinizden bahseder misiniz?
YASEMİN:1986'da İstanbul'da gözlerimi açmışım.Arabalara bayılıyorum.Başak burcuyum.Fenerbahçeliyim.Karanlıktan çok korkarım.Hiç aldatmadım ama bir kere aldatıldım.İlaç hastasıyım, en ufak bir aksırmada hemen ilaç içiyorum.
CEMRE:23 yaşındayım.Kova burcuyum.Beşiktaş'ı tutuyorum.'acayip' lafını çok kullanıyorum.En sevdiğim renk mavi.Kavurma tavuklu burger ve enginar yemeğini seviyorum.Mariah Carey ve Nil Karaibrahimgil'i dinliyorum.Gezmeye ve korku filmi izlemeye bayılırım.Çok da iyi taklit yaparım
EREN:1984 doğumluyum 'jetgiller','taş deri','ninjalar' çizgi filimlerini çok seviyorum.Amerikalı aktör Johnny Deep ' le tanışmak istiyorum.Chat gibi sanal muhabbetlerden hoşlanmıyorum.En sevdiğim yiyecekler püre,zeytinyağlı dolma ve mantı.'bebikom' ile 'canikom' gibi lafları çok kullanırım.Sağ bileğimde bir dövmem var Üzerinde 'be yourself' yazıyor.Anlamı 'kendin ol'.Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil,Madonna,Destiny's Child'i çok seviyorum.Boş zamanlarımda film izlemeye bayılırım.Caz müziği beni rahatlatıyor.Doğa ile iç içe yaşamayı tercih ediyorum.10 yıl içinde Dünya'nın her köşesini didik didik gezmek niyetindeyim.
GÜLÇİN:23 yaşındayım.Gülmeyi çok seviyorum.Her gittiğim yerde bir eşyamı unutuyorum.Biraz sakarımdır zaten.Çantamdan rujumu eksik etmiyorum.Televizyon pek seyretmiyorum.Enginar yemeğini çok seviyorum.Parlak taş küpe hastasıyım.Kitapları yarım bırakmamam gibi bir takıntım var.Kilo almaktan nefret ediyorum.
.Hepsi1 adlı diziye nasıl başladınız??
CEMRE:6 ay boyunca erteledik.Dersler ve çalışma hayatı yüzünden yapamayacağımızı düşündük.Sonra eğlenceli bir iş olacağını düşündük.Bir de farklı karakterler değildi.Şimdi dizi bütün vaktimizi alıyor.
.Çekimler nasıl gidiyor??
YASEMİN:Soğuk havada sokakta olan çekimlerde biraz zorlanıyoruz.Ama çok da eğleniyoruz.
EREN:Öyle havalarda yün fanilalar giyiyoruz.
.Oyunculuğa ısındınız mı?
GÜLÇİN:Gün geçtikçe daha iyi olmaya başladık.Başlarda oyuncu koçumuz vardı.Ondan aldığımız derslerle açığımızı kapatmaya çalıştık.
CEMRE:Usta oyuncu dediğimiz pek çok kişiden olumlu eleştiriler geldi.Onlardan ''bu işi kotardınız'' tarzında güzel telofanlar aldık.
EREN:İlk günle bugünkü halimiz arasında çok fark var.Zaten herkes bunu söylüyor.Bu duruma gelmemizde bir çok insanın rolü oldu.
YASEMİN:Karşımızdakinden rol almayı öğrendik.Ondan rolü aldığımızda, biz de bir şeyler katıp kullanabiliyoruz.Yani kendi yorumlarımızı katıyorus.
.Şu an birlikte olduğunuz birisi var mı?
CEMRE:Hayır şu an için yok.
GÜLÇİN:Hayır şimdilik öyle biri yok hayatımda.
EREN:Evet bir sevgilim var onu çok seviyorum.
YASEMİN:Evet var. | |
|
city ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : (BurSa) Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Ikizler ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : (=Rihanna=) rep : Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: salsa dergisi C.tesi Tem. 05, 2008 2:30 am | |
| | |
|
-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: salsa dergisi C.tesi Tem. 05, 2008 7:50 pm | |
| - clenn demiş ki:
- Saol tesekkürler
| |
|
yoshyci.girl CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 10 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Balık ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : Avril rep : Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: salsa dergisi Paz Tem. 06, 2008 10:39 pm | |
| | |
|