-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: fıkralar Çarş. Tem. 02, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: fıkralar Çarş. Tem. 02, 2008 6:06 pm | |
| tabi abartıya kaçmayacağız! ap tal askerler 2 komutan konuşuyormuş biri demişki bnm bi ***** askerim var o kadar ap tal o kadar ap talki demiş diğer komutan ise bende bir tane var seninkinden daha ap taldır demiş.komutan bak çağrıyıda gör demiş.Komutn çğrmş demişki asker al şu 1 kuruşu git bana mercedes al gel demiş asker emredersiniz komutanım demiş gitmiş komutan gördünmü ne kadar ap tal demiş öbür komutan buda bişeymi sn bnmkini gör demiş akeri çağırmış komutan askere demişki asker git bakalım bn evdemiyim değilmiyim demiş asker emredersiniz komutanım demiş çıkmış.Sonra 2 asker yolda karşılaşmış.Asker demişki benim bir komutanım var o kadar apt al o kadar ap talki demiş bana 1 kuruş verdi mercedes al dedi bugün pazar ben açık yer nerden bulayım demişöbürüde ya bnm komutanımda git evdemiyim değilmiyim bak gel dedi ya yanında telefon var açıp sorsana demiş | |
|
$héRy CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Başak ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : AvRiL-ThaLia rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: fıkralar Çarş. Tem. 02, 2008 6:50 pm | |
| Hahahah çok komikmiş saol. | |
|
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: fıkralar Çarş. Tem. 02, 2008 7:04 pm | |
| | |
|
-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: fıkralar Perş. Tem. 03, 2008 3:04 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: fıkralar Perş. Tem. 03, 2008 10:22 am | |
| tamm cnm bn bir ara koyacağım daha doğrusu az sonra | |
|
city ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : (BurSa) Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Ikizler ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : (=Rihanna=) rep : Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: fıkralar Perş. Tem. 10, 2008 1:01 am | |
| Gercekten cok komikmis | |
|