-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Forum Kuralları Çarş. Tem. 02, 2008 12:05 am | |
| 1.gereksiz başlık açmak yasak 2.flood yasak 3.adminlere ve modlara saygılı olun 4.msn adresi vermek yasak 5.sitemizde bol bol paylaşım yapın 6.site adresi telefon nosu vermeyin 7.boş mesaj atmayın 8.büyükharfle yazı yazmak kesinlikle yasaktır büyük harfle yazanlar banlanıcaktır | |
|
Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Forum Kuralları Çarş. Tem. 02, 2008 4:56 pm | |
| mesela mod alımı atıyorum 50 msj gerekli diyorsa ve 20 msjınız varsa başvurmak yasak | |
|
My MaNyAk CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 17 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : Hepsiden sonra olamaz rep : Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Forum Kuralları Perş. Tem. 03, 2008 8:59 am | |
| bişey sorabilirmiyim mo alımları nerde? | |
|
Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Forum Kuralları Perş. Tem. 03, 2008 10:09 am | |
| şuan yok ama açacağız bir ara | |
|
-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Forum Kuralları Perş. Tem. 03, 2008 4:58 pm | |
| ya arkadaşlar burasıkurallar bölümü mod lımlarını yardımda sorabilirsin -kilit- | |
|