Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
Konu: Ctrl+V Çarş. Tem. 02, 2008 6:10 pm
Ctrl+V yap bakalım ne çıkacak
ap tal askerler
2 komutan konuşuyormuş biri demişki bnm bi ***** askerim var o kadar ap tal o kadar ap talki demiş diğer komutan ise bende bir tane var seninkinden daha ap taldır demiş.komutan bak çağrıyıda gör demiş.Komutn çğrmş demişki asker al şu 1 kuruşu git bana mercedes al gel demiş asker emredersiniz komutanım demiş gitmiş komutan gördünmü ne kadar ap tal demiş öbür komutan buda bişeymi sn bnmkini gör demiş akeri çağırmış komutan askere demişki asker git bakalım bn evdemiyim değilmiyim demiş asker emredersiniz komutanım demiş çıkmış.Sonra 2 asker yolda karşılaşmış.Asker demişki benim bir komutanım var o kadar apt al o kadar ap talki demiş bana 1 kuruş verdi mercedes al dedi bugün pazar ben açık yer nerden bulayım demiş Smile öbürüde ya bnm komutanımda git evdemiyim değilmiyim bak gel dedi ya yanında telefon var açıp sorsana demiş Very Happy Very Happy Very Happy
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
Konu: Geri: Ctrl+V Çarş. Tem. 02, 2008 6:50 pm
4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma Herkes tadına hasta Tadına hasta hasta Çok mersi
Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kim bu kolla Ektra mozeralla
Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç
Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye
4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma Herkes tadına hasta Tadına hasta hasta Çok mersi
Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amma kim bu kolla Extra mozeralla
İç iç iç iç
4 peynirli pizza Ye ye ye ye
Bir varsın bir bir yoksun Anlık bir rüya ye ye ye ye ye ye yeee
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Başak ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : AvRiL-ThaLia rep : Kayıt tarihi : 02/07/08