| YARI FİNAL | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
-^-LeRy-^- ღ°•.♥.•°ღSüper Erenci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 2:18 am | |
| almnanya-türkiye maçı hakkında ne dşünüyosunuz bence hakem taraf tutuyodu bedavadan maç aldılar biz finaler çıkıp ispanyayla oynayabilirdik ben ispanyanın almanyayı yenmesine çok sewindim açıkcası çokta hakettiler başbaşakbnları falan çok kötü mors oldu bide hava atıolar | |
|
| |
$héRy CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Başak ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : AvRiL-ThaLia rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 11:21 am | |
| Katılıyorum.Ya ama Almanya yarı finalde çok kötü oynadı gerçekten biz hakediyoduk.Ama onlar turnuva takımı resmen.Biz ne kadar güzel oynasakta son dk.larda şansları iyi gitti ve gol attılar.Böylece haketmedikleri bi galibiyet aldılar. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 28 Nerden : bolu Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : yay ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : emre aydın veya pelin karahan rep : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 1:34 pm | |
| hyr ya hakem taraf tutuodu onlar bi hareket yapar kart vermez aynısını biz yaparız kart verirler | |
|
| |
city ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Ust duzey Adminღ°
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : (BurSa) Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Ikizler ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : (=Rihanna=) rep : Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 3:07 pm | |
| Kesinlikle Türkiye almanya macinda almanya cok kötü oynadi bence hakketmedi almanya ve ispanya macindada zaten ben ispanyayi tuttum ispanya gerekten hakketti adamlar süper oynuyodu | |
|
| |
| Konu: Geri: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 3:24 pm | |
| ve ispanyanın antronörü en yaşlı antrönör | |
|
| |
Gülçin-Ji Ecem ♥.•°ღSüper Gülçinci Ust duzey Adminღ°•.
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 6:25 pm | |
| evet yaşlı ayrıca o hakemi ve rüştüyü dövecektim resmen kaleyi boş bıraktı.nöyle hakem olmasaydı rahatlıkla yenerdik.ve ispanyayla yarışsak kesin yenerdik.bende ispanyanın almasına ok sevindim. | |
|
| |
| Konu: Geri: YARI FİNAL Çarş. Tem. 02, 2008 6:30 pm | |
| rüştü 2 kkere kaleden çıktığı için gol yediik semih ve savbri süper oynadı arda olsaydı bu maç dsaha değişik ssonuçlar doğurabilirdi | |
|
| |
My MaNyAk CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 17 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : Hepsiden sonra olamaz rep : Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Perş. Tem. 03, 2008 8:57 am | |
| kızlar rüştüyü suçlamayın hırvatistan maçında kulak zarı yırtılmış bbuda beyne etki yapıyomuş ve dengesizlik yapıyomuş bunuda almanya maçından sonra öğrenmiş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 321 Yaş : 29 Nerden : ereğli Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : terazi ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : ben :S rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Perş. Tem. 03, 2008 10:11 am | |
| hmm o zaman bir şey denemez ama bununda doğru olduğu kesin değil ayrıca canım arda olsa belki biraz daha ii olurduk ama o hakem gene yapacağı gıcıklığı yapardı!! | |
|
| |
| Konu: Geri: YARI FİNAL Perş. Tem. 03, 2008 5:09 pm | |
| rüştüyü suçlama diosun ama hadi 1. golü anladık kaleden çıktın 2. kere nie kaleden çıkıoki | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : (BurSa) Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Ikizler ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : (=Rihanna=) rep : Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Paz Tem. 06, 2008 7:28 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *: : ♥.•°Burcum°•.♥ * : Başak ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥: : AvRiL-ThaLia rep : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: YARI FİNAL Ptsi Tem. 07, 2008 6:23 pm | |
| Ewet yaa gıcık resmen.Ya zaten AvRuPaLı HiçBiR HaKem TüRkiYe'yi sevmiyo.Hatta Dünyada hiçbiR üLke sevmiyo nerdeyse.GıcıkLaR işte SanKi biz onLaRa ne YapTık?KıSkançLaR ÇekeMiYoRLaR Bizi. | |
|
| |
| Konu: Geri: YARI FİNAL Ptsi Tem. 07, 2008 8:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: YARI FİNAL Salı Tem. 08, 2008 10:46 am | |
| Beökide Tuncay olsaydi almanya macinda kazanirdik resmen yedek oyuncularimizla oynadik | |
|
| |
| Konu: Geri: YARI FİNAL Salı Tem. 08, 2008 12:36 pm | |
| Evet ya Arda ve Tuncay o sarkı kartları boşu boşuna aldılar.Aynı şeyi başka bi ülkenin oyuncuları yapsaydılar eminim böyle olmazdı. | |
|
| |
| YARI FİNAL | |
|